Victorinox fieldforce sport chrono – elegantno i sportski

Victorinox je predstavio FieldForce hronograf u atraktivnom brušenom mat crnom DLC čeliku koji je jednostavan, ali se ističe svojim sportskim dizajnom. Sjajan dodatak za uparivanje s vašom avanturističkom opremom.

Victorinox je prepoznat po svojim izdržljivim satovima koji su skrojeni za grubu upotrebu. FieldForce Sport Chrono je prošao brojne torture tako da možete računati na njegovu vrhunsku čvrstoću. Kvalitet je prisutan u svim detaljima, od napredne zaštite krunice i safirnog stakla do vodootpornosti do 100 metara. Sat i njegove komponente prošli su više od 100 homologacijskih testova kako bi dobili Victorinox pečat kvaliteta.

Brojčanik sata ima dizajn sa tri registra koji su implementirani u crnu podlogu s velikim belim arapskim indeksima. Sportskoj noti doprinosi tahimetarska skala na luneti. Noćnu vidljivost pospešuje implementacija Super-LumiNova premaza. Kod FieldForce Sport Chrono modela prozor datuma je smešten unutar 12-satnog brojača.

Kućište je vodonepropusno do 100 metara, a unutar njega je švajcarski kvarcni mehanizam, Ronda 5030.D. Iznad brojčanika je safirni kristal otporan na ogrebotine. Victorinox FieldForce Sport Chrono dolazi s petogodišnjom garancijom po cieni od 64.400,00 RSD. Uz njega nije zanemariv ni poklon, upareni Spartan PS Swiss Army nož!

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group