10 najboljih muških mirisa za proleće 2021.

Sa prolećem koje i dalje pokazuje zube, ostaje nam da se nadamo skorijim sunčanim danima koji će popraviti ovu sliku promenjivih i dosadnih vremenskih prilika…

Uskoro bismo i mi mogli da zamenimo svoju garderobu i konačno pređemo na lakše komade namenjene prijatnom i pravom prolećnom vremenu, odbacujući teške zimske jakne konačno i za stalno. Pošto nas ovaj osećaj da vreme nije baš pravo poslednjih dana nikako ne vara, ipak je sada pravi trenutak da promenimo miris koji će krasiti našu garderobu i pretvoriti je u nešto sveže obeleženo sezonom u kojoj se zapravo nalazimo.

Šta čini savršen miris proleća? Muške kolonjske vode najlepšeg mirisa za ovu sezonu dolaze sa lakim, svežim i bogatim aromama, ali nikako teškim ili nametljivim notama. Ukoliko vam se sviđaju neki od narednih primera koje ćemo vam predstaviti, slobodno odlučite da probate nešto novo, budite avanturistični i pustite nešto sunca na vašu kožu, jer vam promena parfema neretko može doneti i osveženje u celokupnom izgledu.

Donosimo vam listu od deset najsvežijih i najboljih muških mirisa za proleće ove godine. Pojedini od ovih parfema nisu potpuno novi na tržištu, ali su savršeni za testiranje ukoliko tragate za novim načinima za uživanje u toplijem vremenu.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group