Anderkat razdeljak – savršena frizura za jesen

Ova frizura će učiniti da izgledate otmeno i moderno u isto vreme...

Razdeljak je frizura koja je definitivno favorit u poslednjih 100 godina. Ovu frizuru nosili su kraljevi, predsednici, poznate ličnosti, vojskovođe i svi oni koji su hteli da izgledaju uglađeno, otmeno i muževno. Zbog toga je razdeljak frizura koja i danas opstaje i koja čini da budete spremni za svaku priliku i za sve izazove.

Mi vam ovoga puta predstavljamo modernu varijaciju ove frizure, koja nosi naziv Anderkat radzeljak. Kao što samo ime kaže, ovo je mešavina razdeljka i Anderkat frizure. Trik leži u šišanju kose sa strane. Kod klasičnog razdeljka, kosa sa strane glave je obično ujednačena, ali kod ove frizure, kosa od temena ka vratu treba da bude jako kratka.

Što se tiče kose na temenu, ona se skraćuje makazama i stlizuje po želji, a razdeljak se kreira češljanjem i usmeravanjem kose na levu ili desnu stranu.Naravno, upotreba fena i preparata je obavezna ako želite savršenu frizuru, pa zato pogledajte kako se ova frizura kreira i šta je sve potrebno da uradite kako biste je dobili:

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group