Kako izabrati savršen dezodorans

Više slika

Više slika

Ako mislite da je svaki dezodorans isti, onda se grdno varate...

Ako ste nekada išli u kupovinu sa vašom lepšom polovinom, sigurno ste primetili da ona promatra i pažljivo bira dezodorans koji će da kupi. To dokazuje da razlika među njima ipak postoji. Muškarci misle da nije važno koji je dezodorans u pitanju i najčešće se opredeljuju za prvi ili najjeftiniji koji uoče. Međutim, to je velika greška jer razlike postoje.

Mi ćemo vam dati par saveta pomoću kojih ćete moći da kupite savršen dezodorans.

1. Miris

Prva stvar koju na koju morate obratiti pažnju jeste sa miris dezdoransa. Odredite koji miris vam najviše odgovara i koji se najviše uklapa sa vašom kožom.

2. Za koju je priliku

Nije svaki dezodorans za svaku prliku. Postoje dezodoransi koji se korsite za poslovne prilike, postoje oni koji su dobri za normalan i opušten izlazak, a postoje i oni koji su sjajni za sportiste. Dakle, morate odrediti koji vam je najpotrebniji. Ako ste sportista ali imate i izbiljan posao, onda je dobro da imate dva dezodoransa različite vrste kako bi mogli da se uklopite za svaku priliku.

3. Znojenje

Treća stvar na koju morate obratiti pažnju jeste znojenje. Njegova glavna funkcija je da vam pomogne oko znojenja, pa na onovu vaših telesnih potreba morate kuputi i odgovarajući dezodorans. Ako se malo znojite, onda kupite dezodorans slabijeg inteziteta, ali ako imate problema sa većim znojenjem onda se potrudite da uzmete jači.

4. Dugotrajnost

Kao i jačina, i dugotrajnost varira od dezodoransa do dezodoransa. Neki traju par sati, dok će vas neki štititi i do 24 časa. Ako ste veći vremenski period van kuće, onda je dobro da imate dugotrajniji dezodorans koji će vam pružiti bolju zaštitu.

5. Sastojci

Dezodoransi se dele na hemijske i na prirodne. Ako ne volite hemijske proizvode ili ste na nešto alergični, onda je bolje da se okrenete ka prirodnim dezodoransima kojih danas ima poprilično mnogo.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group