Koji parfemi su najbolji za leto

Ako ste mislili da se svi parfemi mogu nositi za vreme toplih dana, onda se varate...

Parfemi su naši najbolji prijatelji, pogotovo kada stignu topli letnji dani. Parfemi su tu da poruče da vodimo računa o sebi i da u svakoj situaciji volimo da lepo mirišemo. Iako to radimo prvenstveno zbog sebe, uz pomoć dobrog parfema i mirisa, mnogo je lakše osvojiti srce željene devojke i privući pažnju u društvu.

Međutim, muškarci uvek postavljaju pitanje - koji parfemi su najbolji za leto? Mi smo tu da vam pomognemo i da vam odgovorimo na ovo pitanje. Pošto nam leto donosi temperature koje idu i preko 40 stepeni, onda je vrlo važno da pronađemo parfeme koji nisu mnogo jaki i koji imaju sveže i citrusne note. Ako leti koristite parfem koji ima teške i slatke mirise, oni će se još više pojačati na visokim temperaturama i takvi parfemi vam neće prijati jer će njihov miris biti težak i naporan.

Poenta je da kupite parfeme koji su sveži, koji sadrže drvenaste i citrusne note i koji će vam pomoći da se osećate lagodno i lepo.

Neki od parfema koji su savršeni sa leto su:
1. Dior ‘Sauvage’ Eau de Toilette
2.  Bleu de Chanel Men’s Cologne
3. John Varvatos ‘Artisian Blu’
4. Spicebomb by Viktor & Rolf
5. Acqua di Gio
6. Tom Ford ‘Tobacco Vanille’ for Men
7. Issey Miyake Cologne
8. Prada ‘Luna Rossa’
9. Creed ‘Aventus’ Fragrance
10. Acqua di Parma ‘Blu Mediterraneo’

Foto: The Independent

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group