Kompanija Reebok oživljava svoju slavnu liniju klasičnih patika iz osamdesetih

Davnih osamdesetih godina prošlog veka, BB linija kompanije Reebok imala je svoj debi, a sada, BB4000 II, najpopularniji model ove kolekcije, nakon četrdeset godina proslavlja svoj veliki povratak...

U okviru ovog velikog jubileja, BB4000 II patike stižu u paleti različitih kombinacija boja i u okviru najnovije Changing of the Guard kolekcije, koja se zasniva na zaveštanju slavnih košarkaša Šekila O’Nila i Alana Ajversona.

Nova linija predstavlja tri različita stila zadužena za proslavljanje nekih od ključnih i definišućih momenata u njihovim karijerama. Na primer, belo/crno/plava šema boja pruža omaž danima iz Šakilove ruki karijere, sa patikama koje jasno obeležavaju kolorit Orlando Medžika. Štaviše, kompanija Reebok sivo/belo/mornaričkim i crveno/plavo/belim izdanjima pruža omaž Ajversonu i njegovom vremenu koje je proveo u Filadelfiji, dok poslednjepomenuta šema boja svoju inspiraciju duguje vremenu koje je slavni košarkaš proveo na koledžu.

Pored toga, patike su kreirane sa kožnim gornjištima, dok su segmenti delova na prstima kreirani od prevrnute kože. Tekstilne podstave takođe su korišćene kako bi se svi detalji uklopili zajedno, sa gumenim đonom i EVA umetkom u njegovom srednjem delu korišćenim za sveukupnu udobnost patika.

Kolekcija Changing of the Guard dostupna je putem zvaničnog sajta kompanije Reebok i u svim odabranim prodajnim mestima od 22. decembra.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group