Muška frizura koja ne može da dosadi

Reč je o Hok Anderkat frizuri koja će se svideti svim modernim pripadnicima jačeg pola...

Ova frizura bila je prilično popularna tokom 2019. godine,a izgleda da se situacija nije promenila. Mnoge ankete govore da je ovo i dalje jedna od najpopularnijih i omiljenih muških frizura, a razlog za to jeste što  ona odgovara ralzičitim tipovima lica, uvek je moderna, lako se kreira i lako održava i ne zahteva da zbog nje često morate da posećujete frizera.

Hok Anderkat karakteriše kratka kosa sa strane koja se šiša najmanjom mašinicom, dok se kosa na temenu ostavlja dužom. Kosa na temenu ne mora da bude predugačka, ali mora da sadrži dovoljnu dužinu kako biste mogli da se poigravate sa kosom i da kreirate ovu frizuru. Šiške takođe trebaju da budu malo duže.

Kosa na temenu treba da bude blago uzdignuta i treba da formira izgled trougla. Naravno, ovaj trougao ne mora da bude jasno definisan i kosu slobodno možete malo razbarušiti ako ste ljubitelj neurednog izgleda. Takođe, kosu možete usmeriti i u stranu i tako postići još unikatniji i lepši izgled.

Video klip koji se nalazi ispod pokažite vašem frizeru kako bi on bolje razumeo kakvu frizuru želite i kako bi tačno video kako se ona kreira.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group