Najbolji muški parfemi za jesen ove godine

Poput odevnih kombinacija kojima se iznova i iznova vraćate, trebalo bi da imate omiljeni parfem, sa kojim se osećate kao da ste puni samopouzdanja i energije, spremni da osvojite čitav svet…

Ipak, nećete u srcu jeseni nositi lanene pantalone u kojima ste se šepurili gradskim ulicama ili primorskim rivijerama usred leta. U skladu sa tim, trebalo bi da imate nekoliko parfema, koji su pogodni za različita godišnja doba. Zeleni i cvetni mirisi namenjeni su proleću, aromatični, vodeni i citrusni mirisi su oličenje leta, dok oni začinjeni, drvenasti i mošusni ulepšavaju svaku hladniju sezonu.

Sada, kada smo konačno duboko zagazili u jesen, parfemi za muškarce postaju puni energije, uzbudljivi i senzualni. Oni prizivaju gurmanske note, predstavljaju čak i nešto laganije verzije oni letnjih i zimskih mirisa, mogu biti puderasti, biljni ili čak cvetni. Jer ipak, jesen sama po sebi može biti zbunjujuća, bilo da se radi o temperaturama ili osećanjima.

U našoj galeriji možete otkriti naše omiljene nove parfeme za ovu jesen, koji će vam pomoći da ostanete ili postanete oličenje stila, pojava koja se pamti i muškarac koji uvek obitava u ženskim mislima.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group