New Balance predstavlja novu liniju patika inspirisanu LA Lejkersima

Više slika

Više slika

New Balance 550 bez ikakve sumnje predstavlja najbolju patiku ove godine i liniju koja se proširila kao šumski požar od svojih klasičnih dvotonskih postavki do eksperimentalnih varijacija i brojnih saradnji sa velikima i slavnima...

Poslednja ponuda kompanije New Balance svojom siluetom želi da nas vrati u osamdesete godine prošlog veka i korenima moderne košarke sa dve kombinacije boja sastavljene od zlatnih i ljubičastih tonova inpsirisanih Los Anđeles Lejkersima.

Dve nove ponude dolaze u mešavini glatke i prevrnute kože na prednjim delovima i gustim mrežastim segmentima na bokovima sa otvorenim mrežastim jezicima koji stižu kao potpuno nekonvencionalni detalji. Zajedničke teme novih patika uključuju zlatnim linijama podebljane plave N logoe sa strane, obojene 550 oznake i svetlo sive akcente podeljene na gornjim delovima i đonovima. Za kompletiranje ovog dizajna zaduženi su potpuno beli gumeni međuđonovi i dvobojne potplate sa dizajnom šare za sportske hale.

Popularne New Balance 550 patike u novom izdanju moguće je očekivati od 5. oktobra i biće dostupne putem svih odabranih prodajnih mesta kompanije New Balance po ceni od 110 dolara.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group