Trend - Stil

Zlatni Casio sat od 70.000 dolara

Kako bi proslavili trideset petu godišnjicu ikonskog digitalnog modela, japanski brend je oživeo koncept, predstavljajući G-D5000-9JR model, kreiran od 18karatnog žutog zlata, sa cenom od 7.7 miliona jena, odnosno 70.000 dolara. Kao što ste pretpostavili, ovo je najskuplji Casio časovnik kreiran do sada. Naravno, Casio brend je ikonski dizajn zadržao koliko god da je to bilo moguće, što znači da ovaj model i dalje ima istu retro estetiku, sa slavnim Tough Solar sistemom za punjenje.

Prema informacijama koje su nam dostupne, ovo izdanje će imatit 38 različitih vremenskih zona, LED pozadinsko osvetljenje i Multi-Band 6 tehnologiju za automatsko podešavanje vremena, koje koristi tehnologiju radio talasa sa šest stanica širom sveta.

Samo 35 ovakvih modela će biti proizvedeno, a ako želite da jedan od njih bude vaš, morate ga poručiti 15.maja na sajtu brenda, kako biste ga dobili u decembru.

Lux Life

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group