10 najgorih automobila - Jeremy Clarkson

Pošto nam je već rekao kojih 10 automobila mu se najviše svidelo prošle godine, bivši voditelj emisije Top Gear, Jeremy Clarkson, je sada objavio i listu najgorih...

Kao i u prošlom slučaju, Sunday Times je objavio njegovo mišljenje o ovim vozilima, a lista je kao i prošli put, potpuno nasumična. 

Počeo je sa Vauxhall, ili Opelom, sa modelom Astra SRi NAV, koja ga je ostavila bez teksta, ali ne u pozitivnom smislu. Drugim rečima, svidela mu se samo boja. 

Cela lista obuhvata: 

Vauxhall Astra SRi NAV
Infiniti Q30 Premium Tech,
Skoda Superb SE L Executive,
Zenos E10 S,
Renault Kadjar dCi 130 Signature Nav,
previous-gen BMW X1 xDrive25d,
Seat Leon X-Perience SE Technology,
Nissan GT-R Track Edition,
VW Scirocco 2.0 TDI
Hyundai i800.

Poslednji model opisuje kao "gori nego očni parazit". 

Možemo da razumemo da mu se nisu svideli modeli kao što je Astra, Kadjar, ili Leon. Čak i Škoda Superb je prosečan automobil za nekoga ko je kao Jeremy, ali šta reći na to što se na listi nalazi GT-R Track Edition i Zenos E10 S?

Kada je pričao o Zenosu, Clarkson je rekao da ni njogov saputnik, Jimmy Carr nije uživao. "Kada vozite ovaj automobil i naiđete na rupu, osetićete kako vam vrh kičme udara u lobanju". 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group