Japanska kompanija predstavlja najtamniju crnu boju koju je svet do sada video

Više slika

Više slika

Japanski tjuner Pip One Customs, kompletirao je projekat Porsche 911 modela potpuno obloženog Musou Black, najcrnjom akrilnom bojom baziranoj na vodi, za koju se tvrdi da apsorbuje 99,4% vidljive svetlosti...

Musou Black boja Koyo Orient brenda smatra se mračnojom čak i od Vantablack tona korišćenog na BMW X6 kupe modelu iz 2019. godine, što ovaj Porsche najverovatnije čini najmračnijim na svetu.

Pit One kompanija sarađivala je sa Koyo Orient kako bi uspeli da osiguraju najbolji mogući ishod po pitanju boje na karoseriji ovog automobila. Iako duboke i mračne crne nijanse ne čine automobile inkognito ni u kom slučaju, ovaj Porsche deluje kao da dezorijentiše posmatrača zbog kontura karoserije koje su potpuno anulirane.

Pre nego što je izvezla automobil na probnu vožnju i kreirala snimak koji možete videti ispod teksta, kompanija Pit One morala je da proveri sa lokalnim vlastima da li je sve vezano za njen projekat potpuno legalno.

Za razliku od Vantablack nijanse koja ne može biti poručena od strane privatnih lica, 100 ml Musou Black može biti poručena putem zvaničnog sajta kompanije po ceni od oko dvadeset dolara i uglavnom se koristi za farbanje plastičnih figura. Ljudi koji stoje iza ovog brenda testirali su svoje čedo iz mračnih dubina na drugim čitavim prostorijama i drugim proizvodima kako bi njihovi klijenti stekli bolji uvid u njenu optičku dinamiku.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group