MiniBig – kamper koji se transformiše u brod

Ovo je ultimativno vozilo za kampovanje koje će vam omogućiti da spavate na vodi ako to želite...

Kao što smo i navikli, najinovativnije stvari obično stižu iz Japana, a ovoga puta iz istočnog carstva stiže nam kamper kakvog do sada još uvek niste videli. Ovo nije klasični kamper na koji ste navilki, već više pripada klasi kamp prikolica, jer je morate povezati na vaš automobil, ali ova kamp kućica vam može pružiti nešto o čemu ste verovatno maštali.

Dakle, osim što je MiniBig kamper pokretna kuća na točkovima, on se može smestiti u vodu i pretvoriti u mali zatvoreni čamac koji vas može voziti svuda i koji vas može zaštititi od talasa i kišnih naleta. Kada ga spusite u vodu, MiniBig pluta sa lakoćom i ima aerodinamično dno koje će vam omogućiti da se prilično brzo krećete po vodi. Mali Yamaha motor od 2 konja je zaslužan za njegovo kretanje i savim je dovoljan da vam omogući odlično kretanje po vodi kojim ćete moći da istražujete vaše omiljene plaže i omiljena mesta. Takođe, potrošnja na vodi je minimalna i kreće se oko 1l po satu vožnje.

Što se tiče samog kampera, on je manjih dimezija, što znači da ćete lako moći da ga parkirate i smestite na željeno mesto. Unutar njega možete naći veliki bračni krevet koji se može sklopiti u sofu, kao i toalet i malu kuhinju koja poseduje sve. Jedina mana je to što ova kamp prikolica ne poseduje kupatilo, ali to ćete lako rešiti ako se smestite u neki kamp koji poseduje zajednički toalet.

Još jedna vrlo bitna stavka jeste da je sve u njegovoj unutrašnjosti vodootporno, tako da ćete komotno moći da ulazite mokri i da ležite na krevetu sa mokrim kupaćim šortsem.

Cena ovog kampera je oko 22.000 dolara, što će se nekima učiniti kao velika cena, ali kada uzmete u obzir da za tu cenu dobijate i min kuću i mali zaštićeni čamac, onda shvatate da ne možete da prođete bolje.

Pogledajte fotografije i video klip.

Foto: carscoops

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group