Najlakši način da prespavate u automobilu

Koliko puta vam se desilo da morate da prenoćite u vašem vozilu?

Bez obzira da li u automobilu spavate, jer ste krenuli na jeftino kampovanje, ili se ste na to primorani, potrebno je da znate kako na najbolji i najlakši način da prespavate u vašem vozilu.

Većina u automobilima spava tako što obore prednja sedišta koja koriste kao ležaljke, ali to može biti  neudobno i neprijatno iskustvo. Svi se zatim upute na zadnje sedište vozila, ali ono je  kratko i ne pruža dovoljno mesta za komoditet.

Šta dalje raditi u ovoj situaciji i na koji način najbolje iskoristiti vozilo za spavanje. Jedan Youtuber nam je to pokazao. Sve što vam je potrebno jeste jedna plastična gajba. Gajbu stavite iza suvozačevog sedišta, koje ste prethodno maksimalno pomerili unapred i savili ka šoferšajbni. Gajbom popunite prazno mesto za noge iza suvozača i na taj način ćete dobiti više mesta za spavanje. Noge možete iskositi i skroz ispuržiti, tako da će vam prenoćište u vozilu mnogo lakše pasti.

Pogledajte video klip kako da to uradite, a takođe pogledajte i kako da napravite zavese i druge sitnice u vozilu koje će vam olakšati spavanje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group