Novi P1 od milion dolara tokom uragana postao jedan od najskupljih čamaca na svetu

Uragan trenutno besni na južnoj obali SAD i u poslednjih dva dana izaziva masovne poplave, ostavljajući dva miliona domaćinstava bez električne energije...

Oluja je Floridi donela vetrove od 240 km/h, tačnije njenom severoistočnom delu, dok je nekoliko miliona ljudi evakuisano i preseljeno u druge delove države.

Jedan stanovnik floride podelio je putem društvenih mreža slučaj u kome je njegov McLaren P1 model potpuno uništen u naletu strašne oluje. On je svoj moćni superautomobil kupio pre nedelju dana po ceni od milion dolara, po kojoj se originalno našao u prodaji.

Na fotografijama je moguće videti kako voda izvlaći britanski superautomobil iz potpuno potopljene garaže, nateravši ga da pluta dalje ulicom nizbrdo u blizini vlasnikovog doma. McLaren je zatim završio ukotvljen pokraj jednog drveta, sa vodom koja je stigla do poklopca motora.

Ovaj vlasnik podelio je svoju priču putam Instagram platforme i naveo da je uragan Ian pogodio njegovo naselje sa vetrovima koji čupaju drveće i padavinama koje su u potpunosti potopile ulice, dok u opisu njegovog posta ovaj superautomobil naziva svojim ’uraganskim modelom za nabavku’.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group