Novi voditelj Top Gear-a slupao Porsche 911

Kris Haris slupao je ovo skupoceno vozilo dok je snimao materijal za novu epizodu ...

Mnogi fanovi će rećid a Top Gear nikada ne može da bude isti otkad su Klarkson, Mej i Hamond otišli, ali kreatori ove dugogodišnje emisije i dalje vredno rade kako bi napravili prvoklasnu emisiju o automobilima. Kris Haris je čovek koji je veliki ljubitelj automobila i on se dosta dobro pokazao u ulozi voditelja.

Međutim, fanovi ove serije ostali su u šoku kada je objavljeno da je Haris imao saobraćajnu nesreću dok je snimao materijal za novu epizodu Tog Gear-a. BBC vesti su objavile da je voditelj izgubio kontrolu nad vozilom i da je udario u kamion. Vozilo koje je Haris vozio je skupoceni Porsche 911 koji je prilično oštećen. Prednja maska, branik i far su potpuno uništeni, a verovatno je došlo i do oštećena trapa i motora, tako da će popravka ovog vozila biti prilično skupa.

Iako se Haris nije oglasio u medijima, producenti emisije su izjavili da je Haris neprovređen i da će nastaviti sa snimanjem ove popularne serije.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group