Porsche 911 GT3 protiv Bentley Continental GT modela

Šta mislite koji model je brži?

Porsche 911 GT3 jedan od najpoželjnijih sportskih automobila, dok je Bentley Continental GT vrhunski luksuzni GT koji može brzo da pređe razdaljine sa izuzetnom udobnošću.Iako su ovo potpuno različiti modeli, zaista je zanimljivo videti kako se oni snalaze jedan protiv drugog.

911 GT3 pokreće atmosferski 4.0-litarski motor koji proizvodi 493 KS i 460 Nm obrtnog momenta i može da ga okreće do 9.000 obrtaja u minuti. Ovaj model je opremljen sedmostepenim PDK menjačem, što mu daje još veće ubrzanje.

S druge strane, Bentley Continental GT je mnogo teži automobil, ali ima pogon na sva četiri točka i vrlo moćan twin-turbo 6,0-litarski V12 ispod poklopca motora. Snaga je ocenjena na 626 KS i 900 Nm obrtnog momenta, a V12 je uparen sa osmostepenim menjačem sa dvostrukim kvačilom.

Iako su ova automobila vrlo moćna i snažna, nećemo vam otkriti koji model je brži, već pogledajte video klip ako želite to da otkrijete:

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group