Snimao svoje sulude opasne vožnje i završio u zatvoru

Britanski jutjuber dobio je zatvorsku kaznu u trajanju od dve godine i tri meseca zbog opasne vožnje...

Dvadesetpetogodišnji Adel Habib, koji stoji iza Certi Drivers kanala, postavio je snimak veoma opasne vožnje javnim drumovima svoga grada. Kako BBC navodi, u videu možemo videti mladića koji automobilom dostiže velike brzine, trka se sa ostalim vozačima, uleće i seče druge učesnike u saobraćaju i ignoriše crvena svetla. Od ovog pametnog događaja sav sadržaj sa njegovog kanala je očišćen.

Naravno, pošto je jako inteligentan i često objavljuje svoje gluposti putem društvenih mreža, ovo nije prvi put da se dvadesetpetogodišnji mladić suočio sa organima reda, a pored toga što su policajci istraživali njegovu opasnu vožnju i kaskade, on je veoma napredan momak koji je već proveo četiri godine iza rešetaka zbog narkotika. Pored nove kazne od dve godine i tri meseca dobijene za opasnu vožnju, Habibova vozačka dozvola je suspendovana na 49 meseci.

Kako je glavni inspektor Ričard Horn opisao Habiba, on je potpuno besraman čovek koji je jasno pokazao prezir prema svim korisnicima javnih puteva regularno postavljajući snimke njegovih loših manira i suludih akrobacija na drumovima kako bi impresionirao svoje horde pratilaca.

Iako je njegov Certi Drivers kanal na YouTube platformi ostao bez celokupnog sadržaja, brojni šokantni snimci ovog momka ostaju postavljeni na brojnim drugim društvenim mrežama. Jedan od snimaka moguće je naći na Reddit platformi i predstavlja nam Habibovu vožnju Mitsubishi Lancer Evolution modela, kojim seče ljude u saobraćaju i radi slalome pri visokim brzinama, dolazeći na dlaku do udaranja nekoliko automobila i jednog motocikliste. U odvojenom snimku na TikTok platformi možemo videti Habiba kako jurca Mercedes-Benz C63 AMG modelom i potpuno zanemaruje druge učesnike u saobraćaju.

@gparkes278 #certidrivers #thrashed #c63amg ♬ original sound - gparkes278

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group