U Štutgartu žena greškom zamenila lift za parking mesto ateriravši na krov

Pokušaj pronalaženja pogodnog parking mesta ponekada može biti prava noćna mora...

Međutim, potraga za parkingom jedne žene pretvorila se iz loše u još goru kada je zamenila okno lifta za mesto za podzemno parkiranje automobila. Tridesetosmogodišnja žena iz Štutgarta, pala je sa svojim vozilom u okno lifta duboko preko deset metara tokom potrage za parkingom za svoj Smart automobil prošle nedelje.

Međutim, ovaj lift nikako nije bio namenjen transportu automobila, ali su se njegova vrata otvorila oko 10:30 pre podne, poslavši je u desetometarski slobodni pad, koji je rezultirao ateriranjem automobila na krov lifta.

Nakon što se žena oslobodila, ona je pozvala vatrogasce kako bi joj pomogli da se izvuče iz okna. Kako je portparol Štutgartskog vatrogasnog odeljenja izjavio: „Žena je bila u mogućnosti da se izvuče iz svog Smart modela i pozove hitnu službu sa svog telefona“.

Dva vatrogasca su se zatim spustila oknom, povezavši ženu na posebna nosila, izvlačeći je napolje. Nakon što je primila prvu pomoć, drugi vatrogasac je odveo iz garaže na bezbedno.

Vatrogasci su potom blokirali uništena vrata lifta drvetom, u nadi da će sprečiti potencijalno slične parking greške, sa liftom koji je iz bezbednosnih razloga izbačen iz službe. Specijalisti su zatim pozvani kako bi izvukli uništeni Smart na površinu.

Žena je kasnije izjavila za nemački Bild: „Nisam imala predstavu kako se sve ovo dogodilo. Fizički sam ponovo dobro“. Međutim, ukoliko joj ovo nije dovoljan znak da je potrebno da parkira samo na obeleženim mestima u budućnosti, zaista nije moguće znati šta bi on mogao biti.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group