VW otkrio enterijer ID.4 modela

Volkswagen će otkriti 2021 ID.4 za „nekoliko nedelja“, tako da je kompanija objavila nove teaser slike električnog krosovera.

Nove slike enterijera pokazuju da ID.4 prati korake manjeg ID.3 modela i da je kokpit gotovo identičan manjem modelu. Izgleda gotovo identično, osim oblika spoljnih ventilacionih otvora, integracije centralnog ekrana u tablu i različitog pozicioniranja ambijentalnog svetla.

Volkswagen opisuje unutrašnjost ID.4-a kao „moderan dnevni boravak sa dobrim osećajem“ koji nudi dovoljno prostora, futursitički dizajn, visoko efektno osvetljenje i održive materijale.

Veliki otvori na vratima, visok položaj sedenja i opcionalni nagibni panoramski krov pojačavaju osećaj prostora, kao i dizajn enterijera sa plutajućom tablom koja nije povezana sa centralnom konzolom.

Dok će se puni detalji uskoro objaviti, poznato je da  će se ID.4 voziti na MEB platformi i očekuje se da će biti ponuđen sa pogonom na zadnjim i na svim točkovima. Model sa pogonom na zadnjim točkovima predviđen je za upotrebu jednog električnog motora koji proizvodi 201 ks i 310 Nm obrtnog momenta. Varijanta sa pogonom na svim točkovima dodaće motor koji se nalazi na prednjem delu, a očekuje se da će krosover dobiti kombinovaniu snagu od 302 KS i 450 Nm obrtnog momenta.

Očekuje se da će kompanija takođe ponuditi više baterija, uključujući onu koja pruža domet do 500 km sa jednim punjenjem.

Za nekoliko nedelja možemo očekivati premijeru ovog električnog krosovera, pa ćemo tada znati šta nas tačno čeka.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group