Zamalo drugaru da razbije glavu pokušavajući da ispadne mangup

Već smo se navikli da vidimo vozače koji prave prilično velike gluposti prilikom napuštanja auto događaja, a oni predominantno uključuju one za volanima Ford Mustang modela...

Međutim, ovoj listi odnedavno dodata su brojna druga imena iz sveta autoindustrije, tako da sada predstavljamo i neverovatan potez vozača i putnika jednog BMW M4 kabriolet modela, koji su definitivno zaslužili prvo mesto u ovoj veoma konkurentnoj kategoriji.

Ovaj klip nastao je negde u Velikoj Britaniji i predstavlja nam metalik crni M4 kabriolet prilikom napuštanja jednog događaja. Pošto je ovaj BMW četvorosed, dva putnika na zadnjem delu modela pomislila su da je dobra ideja sesti na njegov gepek umesto na sedišta. Kao da to nije bilo dovoljno glupo, vozač je odlučio da doda gaščinu kako bi video da li njegova dva prijatelja mogu da se zadrže na svojim mestima.

Dok se jedan od njegovih saputnika držao sa naslon prednjeg sedišta, drugi putnik pozadi, u crnoj trenerci, nije ni pomislio da se pridrži za bilo šta, skliznuvši preko gepeka, završivši na tvrdom afaltu, prilično žestoko ateriravši na teme. Na svu sreću, on je brzo ustao i kako deluje nije ozbiljno povređen tokom pada.

Ono što ovaj incident čini još urnebesnijim jeste nonšalantna reakcija posmatrača sa crnom kosom koji je posvedočio čitavoj stvari. Iako on deluje kao da je potpuno zbunjen svim što je video, u svojoj glavi je najverovatnije mislio koliko je ova grupa prijatelja zapravo ispala glupa.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group