Triumph predstavio Scrambler 1200 Bond Edition

Poznata moto kompanija je ovaj motor specijalno kreirala za potrebe najnovijeg Džejms Bond filma, pa je odlučila da lansira ograničeno izdanje istog motora.

Reč je o modelu koji nosi naziv Scrambler 1200 Bond Edition i koji zaista izgleda fenomenalno. Prvo što ćete primetiti na ovom ograničenom izdanju je njegov „oldschool“ izgled. Skoro sve što je na motociklu, završeno je u tamno crnoj nijansi, uključujući viljuške, šasiju, sedište, blatobrane i ram. Rezervoar je takođe obojen crnom bojom, a sadrži ogromni logotip Triumph-a u beloj boji i ispucalu foliju s nalepnicom koja je ručno naslikana.

Pored toga, Scrambler 1200 Bond Edition dobija nova svetla za maglu, zaštitni far od nerđajućeg čelika i poseban izduvni sistem sa čepovima od karbonskih vlakana. Na karoseriji se mogu naći  simboli i oznake 007 i Bond Edition koji jasno ukazuju o kojem motoru je reč, uključujući vezeni logo koji se nalazi na crnom kožnom sedištu.

Biće napravljeno samo 250 jedinica izdanja Scrambler 1200 Bond Edition, a cena jednog modela iznosiće 22.600 dolara.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group