Doručak koji pomaže Steni da finišira Black Adam naslov u savršenoj formi

Dvejn Stena Džonson je pružio uvid u ono što koristi za doručak prilikom priprema i usavršavanja svoje fizike za ulazak u finalnu nedelju snimanja predstojećeg DC naslova, Black Adam...

Uporedo sa mesecima epskih trenažnih procesa koji su mu doneli superherojsku fitnes spremu, Džonson je iskoristio Instagram platformu kako bi predstavio interesantnu mešavinu sastojaka koju konzumira svakog jutra.

"To je to", napisao je Džonson u svom postu. "Sve to ostavljamo na terenu i moram pokazati svoje telo sledeće nedelje na ekranu, tako da je dijeta zaista postala striktna."

U opisu posta, glumac i bivši rvač naveo je recept za pripremu svoje scene bez majice i on ne poseduje ni trunku soli i dolazi sa ograničenim unosom vode. Ono što možemo videti u njegovoj činiji jeste mešavina goveđeg odreska, belanca jajeta i braon pirinča, finiširana borovnicama za nešto slađi i slasniji ukus. Za svoje piće po izboru, Džonson preferira zalivene braon ovsene pahuljice, koje mu ujedno dodaju još više ugljenih hidrata.

"Ovo su sredstva za postizanje cilja, a on se zasniva na podizanju lestvice sa Black Adam naslovom, zajedno sa postavljanjem novih standarda i primera na koji se to način radi. Ukoliko sve bude prošlo kako treba sledeće nedelje, vratićemo se još jači."

Black Adam će premijerno biti prikazan 29. jula 2022. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group