Fritata – savršeni proteinski doručak

Ako volite jaja, a želite da spremite doručak koji se lako i jednostavno sprema, onda je ovo recept za vas...

Ovo je sjajan način da za samo par minuta napravite jelo koje će biti hranljivo, ukusno i puno proteina.Fritata je maltene kajgana, koja ima samo jednu razliku, a to je finalno pečenje u rerni. Za pripremu ovog jela možete koristiti bukvalno šta god imate u frižideru i kombinovati to sa jajima, ali mi vam savetujemo da koristite seckani crni luk, brokoli, slaninu, kačkavalj i začine po izboru.

U zagrejani i nauljeni tiganj ubacite seckani luk, slaninu, brokoli i pustite da se sve lepo zapeče, zatim preko toga prelijte umućena jaja i pospite kačkavalj. Zapecite jaja da se formira kajgana, a zatim čitav tiganj ubacite u rernu da se kajgana zapeče.

Posle samo nekoliko minuta pečenja u rerni, vaša fritata će biti gotova, a vi ćete imati vrlo ukusan doručak koji će zadovoljiti sva vaša čula.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group