Fitness - Vežbe

Gladijatorsko podizanje – sjajna vežba za oblikovanje tela

Sve što vam je potrebno je jedna bućica...

Ako dugo i naporno trenirate i to radite redovno i svakodnevno, onda ćete naići na jedan veliki problem. Vaše telo će se privići na vežbe koje radite i vaša muskulatura neće toliko dobro napredovati. Naš organizam ima neverovatnu sposobnost prilagođavanja, pa ako stalno radite iste vežbe i iste tipove treninga, posle nekog vremena oni neće imati efekat na vaše telo.

Zbog toga je od ključnog značaja da često menjate svoju rutinu i da radite vežbe koje nisu popularne i koje ne radite tako često. Zato smo odlučili da vam predstavimo vežbu koja se zove GLADIJATORSKO PODIZANJE.

Ova vežba će opreteriti čistavo vaše telo, jer se radi sa tegom koji ćete morati da podignete sa poda na vrlo neobičan način.

Možda zvuči lako, ali verujte nam da je ovo prilično teška vežba koja će vas dobro namučiti. Ovakva podizanja treba da radite dok se ne umorite, stim što je poželjno da menjate ruke, kako biste ravnomerno opteretili telo.

Pogledajte ovaj video klip koji će vam pokazati kako se ova vežba radi, korak po korak:

Foto/video: Men's Health

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group