Koliko su bolni snažni niski udarci u list profesionalnog UFC borca

Bodibilder Hjuston Džons nije samo poznat kao atleta i jutjuber, on je takođe dobra vreća za udaranje koja voli da ispituje različite vrste kazni na svome telu...

Nakon serije brutalnih udaraca po tetivama od strane profesionalnog borca Stivena Wonderboy Tomsona, u prošlogodišnjem viralnom videu, Džons je odlučio da krene protiv MMA zvezde ponovo i dobije nekoliko žestokih udaraca u trbušnjake. U poslednjem videu, zbog toga što prvih nekoliko puta nije ništa naučio, bodibilder se vratio kako bi od Tomsona dobio još nekoliko udaraca, ali ovoga puta u list.

"Koliko snage možeš da mi daš pre nego što tvoja potkolenica pukne?“ upitao je Tomsona na snimku, misleći na vreme koje imaju za snimanje jedne od njihovih vežbi u maniru Jackass emisije, jer je UFC profesionalac počeo da razvija bol u nozi i uskoro mu se približava meč.

Za početak, Wonderboy je demonstrirao sve ono što čeka bildera i ono što će se dogoditi njegovom telu spuštajući silovit udarac punom snagom u štit za udaranje, što je opet gotovo oborilo Džonsa na strunjače. Borac je zatim šutnuo Bildera bez štita, startujući nisko, sa oko 15% svoje pune snage, kako je sam potvrdio. Snagator je počeo da oseća stvaranje nečega što ga je podsećalo na lopticu u listu, za šta mu je UFC borac odgovorio da je to normalno i da mišić pokušava da se odbrani.

Tomson je podigao snagu na 50% i uputio svoj sledeći udarac, nakon kog je Džons u bolovima pao na pod. "Prdnuo sam", izjavio je, ali ga je Tomson uverio da je to potpuno prirodna reakcija. Kada je UFC borac dostigao 75% svoje maksimalne snage, Džons je počeo da ispušta različite zvukove i primalne urlike, istovremeno ostajući u čudu zbog toga što ga noga toliko boli, ali ne na mestima gde je primao udarce.

Dve nedelje kasnije bodibilder je omogućio novi uvidu u oporavak od poslednje senase. Iako je veći deo njegovih modrica i diskoloracija na listu potpuno prošao, on priznaje da ga noga i dalje jako boli. "Mobilnost mog zgloba je veoma ograničena trenutno, da li je potrebno da brinem?"

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group