Najbolje vežbe za grudi koji možete raditi kod kuće

Vežba koja je najbolja za kreiranje masivnih i jakih grudi je benč, ali sigurni smo da ga retko ko od vas ima kod kuće...

Vežbe za grudi su neophodne ako želite da imate lepo izgrađeno i snažno telo. Međutim, ako ne trenirate u teretani, onda će biti prilično problematično aktivirati ove mišiće bez tegova i opreme poput benča. Ogroman broj ljudi trenira kod kuće radeći prvenstveno bodiweight vežbe, prilikom kojih ne koriste nikakve druge rekvizite.

Zato smo odlučili da vam pokažemo vežbe i sjajan trening za grudi koji možete raditi u intimi vašeg doma. Ovaj trening nam je pokazao slavni fitnes instruktor i Youtuber Džon Kris Heria koji nam je pokazao čak 8 različitih vežbi.  

Sve vežbe rade se u kontinuitetu i u prncipu su samo varijacije sklekova. Sklekovi su najbolja vežba za grudi koja se radi bez tegova, a ove varijacije pomoćiće vam da aktivirate sve mišiće u vašim grudima i da ih za kratak vremenski period ojačate i povećate.

Pogledajte video klip i vežbe koje morate raditi:

Foto:Flickr

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group