Reper strongmen treninzima uspeo da skine preko 55 kilograma

Od kada je otpočeo proces gubitka kilograma i potpune telesne transformacije prošle godine, reper Action Bronson oslabio je više od 56 kilograma, što je značajni pomak unazad sa gotovo 182 koliko je maksimalno dosegao pre njega…

U jednom od svojih poslednjih instagram postova, Bronson je proslavio svoj progres podsećajući se dana kada je sve počelo, podelivši klip u kome džogira lagano na pokretnoj traci i gotovo praznoj teretani.

U intervjuu datom Men's Health publikaciji, Bronson je napomenuo da je rođenje njegovog sina glavni faktor koji mu je pružio motivaciju da okrene novi list, počne da se hrani zdravije i trenira. "Uvek želite da budete u krugu svoje porodice", izjavio je. "Ovo se meni ne bi dogodilo ukoliko tu odluku ne donesem sam, a kao što znate, potrebno je mnogo vode da prođe ispod vodenice kako bi se neko opametio, krenuo da razmišlja o sebi i promenio stvari koje ga zaista muče."

Putem svog naloga na instagram platformi, Bronson često deli segmente svojih intenzivnih vežbi i rutina u stilu intervalnog treninga visokog intenziteta, koji uključuje zamahe zvonom, okretanje gume, udaranje medicinkom, čučnjeve, kao i obilje drugih kardio vežbi, nalik sparingu i naravno, trčanju.

Bronson je takođe posvetio svoju transformaciju i bacaču Yankees ekipe, CC Sabatiju, koji mu je pomogao motivišući ga da otpočne svoje fitnes putovanje tokom kog će izgubiti kilograme. Kako se ispostavilo, Sabatijeva porodica uspela je da pruži još više inspiracije, a u jednom komentaru na Bronsonovom postu, žena popularnog bacača, Ember, Napisala je: "Postoji prijava za njujorški maraton sa tvojim imenom". Prema svemu sudeći, deluje kao da će Bronson morati da se posveti pokretnoj traci i trčanju još više u budućnosti.

N.Đ.

Foto: FLIPBOARD

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group