Fitness - Vežbe

Vijača kao idealna sprava za vežbanje kod kuće

Prošle godine, veliki broj ljudi svoj rad morao je prilagoditi kućnim uslovima...

Pandemija je odlazak u tretanu učinila nepopularnim potezom, ili čak nemogućim. Ukoliko želite da dodate nešto raznovrsnije vežbe svojoj kućnoj teretani, po maloj ceni i ne zauzimajući previše prostora u enterijeru, vijača predstavlja pravo rešenje za vas.

Preskakanje vijače definitivno dolazi kao preko potreban dodatak kućnim treninig rutinama. Vijača kao predmet, ponekada se čini veoma malom stavkom kako bi načinila veliki uticaj tokom vežbanja, ali dobar konopac za preskakanje nalik modelu GoxRunx Jump Rope, može doneti izvanredne rezultate po pitanju izgradnje izdržljivosti i balansa, kao i snage celog tela.

GoxRunx Jump Rope model ne košta previše, ali to ne znači da ne donosi kvalitet vrhunskih proizvoda. Ovo je pre svega veoma dobar komad trenažne opreme, sa kojim je moguće veoma lako raditi i to najtežim tempom koji možete nametnuti. Ovaj model kreiran je sa anti dast sistemom kugličnih ležajeva u držačima, radi savršeno izbalanisranog vežbanja.

Upotreba GoxRunx Jump Rope vijače uglađena je koliko god to može biti zahvaljujući pomenutom sistemu za okretanje u rukohvatima i debelom, ali ipak veoma gipkom konopcu, koji zajedno vežbanje čine fluidnim i laganim. Opcija podešavanja dužine kanapa može biti korićena kako bi vijača bila na savršen način prilagođena enterijernim uslovima i da bi se izbegli svi problemi nastali kvadraturnim i prostornim ograničenjima naših domova.

Kada tragate za načinima koji mogu doneti raznovrsnost vašoj kućnoj teretani, onda je vijača svkako jedan od elemenata vredan razmatranja. Vijača predstavlja izvanrednu važbu i veoma je izdržljiva, dok visok nivo aktivacije celog tela koji sa sobom donosi, vodi ka rezultatima koje možemo samo zamisliti.

N.Đ.

Izvor: Men’s Journal

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group