Devetomesečni program za topljenje više od osamdeset kilograma

Jedan mladić bio je gojazan od svoje jedanaeste godine i jednostavno se nije više mogao setiti dana kada mu njegova kilaža nije urušavala zdravstveno stanje...

Sa svega šesnaest godina, Kris je bio podvrgnut operaciji zbog višestruke diskus hernije, izazvane time što njegovo telo nije bilo u mogućnosti da se nosi sa tolikom prekomernom kilažom. Pored svih njegovih fizičkih problema, ovaj momak je imao i psihičke koji su ih pratili u stopu i emitovani su dubokom depresijom, zbog koje se osećao kao da je zarobljen u svom telu.

Nakon svih ovih problema i traumatičnih događaja koji su usledili, uključujući i smrt njegovog prijatelja i hapšenje njegove majke, ovaj čovek je još dublje potonuo i nabacivanje dodatnih kilograma postalo je potpuno neizbežno.

"Sve mi se dogodilo nekako istovremeno, saznao sam za obe ove stvari istog dana", izjavio je Kris. "Nakon ovoga sam se hranio veoma loše, tako da sam se u roku od nekoliko meseci ugojio preko deset kilograma." Kris je dostigao maksimalnih 172 kilograma i verovatno bi nastavio da raste da ga njegov prijatelj nije podržao i podstrekao da potpuno promeni svoj život.

On je pratio posebnu dijetu striktno tokom devet meseci, a kako se njegovo telo oporavljalo i njegov fitnes popravljao, Kris je počeo sa regularnim trening rutinama, sastavljenim od trčanja na 2.200 metara i vežbama u terminu od makar jednog sata svakodnevno, kombinujući tegove i HIIT trening. Kris je postepeno podizao intenzitet svojih vežbi tokom lokdauna, dok je u vreme snimanja ovog video materijala, njegova težina spala na devedeset, što je gubitak od gotovo 82 kilograma.

Dalji planovi ovog čoveka predstavljaju nastavak izgradnje kilaže i mišića, ali baš kao i brojni ljudi koji su prošli ovakvu telesnu transformaciju, Kris ima dodatne planove za uklanjanje viška kože koja predstavlja rezultat drastičnog gubitka kilaže.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group