Fun - Gaming

CD Projekt Red ne želi da igrači imaju sex sa Kianuom Rivsom

Mod za Cyberpunk 2077 kreiran od strane moderatora imena Castmino, omogućuje igračima zamenu teksturnih skinova različitih modela u igrici...

Postavljen na Nexus listi, novi mod omogućio je menjanje tekstura modela Džonija Silverhenda i njegovo postavljanje na robotizovane noćne radnike na različitim lokacijama grada, kako bi igrači mogli da imaju seks sa nečim što izgleda kao lik Kianu Rvisa.

Menjanje tekstura nije imalo uticaja po pitanju glasova seks lutki i one su ostajale obučene, ali je celokupan proces privukao dovoljno pažnje nakon objavljivanja, da je nedugo zatim povučen sa popularne moderske stranice.

CD Projekt Red obezbedio je javnu izjavu u kojoj stoji:

“Naše najvažnije pravilo vezano za korisnički generisan sadržaj, modove za igrice posebno, jeste da oni ne smeju nanositi štetu bilo kome. U ovakvim slučajevima promene modela, posebno onih koji uključuju eksplicitne pozadine, ponekada mogu imati poguban rezultat za sve ljude koji su bili uključeni u naš projekat i stupili u saradnju sa našom kompanijom radi stvaranja karaktera u Cyberpunk 2077 igrici.”

“Stoga, kada kreiramo sadržaj za korisnike, naši radnici moraju osigurati odobrenje svih uključenih strana, što se ponekada odnosi i na ljude koji ne rade u kompaniji CD Projekt Red. Karaktere koje izmišljamo za naše igre, slobodno i bez ikakve dozvole možete menjati, zabavljati se sa njima i šaliti. Sa druge strane, kada se radi o modelima javnih ličnosti i pravih ljudi zamoljenih da učestvuju u našem projektu, ljubazno bismo vas zamolili da se njihove karaktere ne predstavljate u bilo kojim situacijama koje mogu biti uvredljive, posebno ako ne posedujete njihove eksplicitne dozvole.”

N.Đ.

Izvor: 9GAG

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group