Henri Kavil sklopio svoj prvi gejmerski PC

Glumac koji se proslavio ulogama Supermena i Vičera je strastveni gejmer, pa je sada odlučio da prvi put u životu sastavi svoj računar...

Teško je pomisliti da jedan od najzgodnijih muškaraca Holivuda svoje slobodno vreme provodi igrajući igrice. Kavil za sebe kaže da je najveći gejmer Holivuda, a čak je nekoliko puta govorio kako je ignorisao poziv Zeka Snajdera koji ga je zvao da mu kaže da je postao Supermen, jer je igrao World of Warcraft.

Jedna od omiljenih igrica koju Henri igra jeste Vičer i zbog ljubavi prema igrici on je bio uporan u tome da dobije i glavnu ulogu u vema uspešnoj Netflix seriji. Na kraju je to i uspeoo,a kreatori serije kažu da je on najveći fanatik kojeg su ikada upoznali.

On je na društvenim mrežama sada odlučio da sa svojim fanovima podeli njegovo prvo sklapanje računara. Iako se u nekim stvarima nije baš najbolje snalazio. Kavil je uspeo da sklopi svoj vrlo snažan PC i da ga upali, a u klipu ispod možete videti koje su njegove komponente i kako ih je on sklopio.

Uživajte:

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group