Fun - Gaming

Najbolja kompjuterska igra za telefon

Ovo je verovatno (skoro pa) najviše koliko se možete zabaviti jednom rukom…

Kada se vraćate kući s posla, posebno ako živite malo dalje i morate putovati, morate nekako da ubijete to svakako izgubljeno vreme. Koji je bolji način za ubijanje vremena od igranja igrica na telefonu? Ok, gledanje serija i čitanje knjiga su uvek dobra varijanta, ali ponekad to jednostavno nije izvodljivo.

Ova igra, koja je predstavljena za iOS platforme ovog meseca, a koja će biti dostupna za Android vrlo brzo je suptilno kompleksa i vrhunski zabavna – Super Mario Run. Nintendo je predstavio svoju novu verziju stare igrice, sa prilagođenim potezima koji pokreću malog vodoinstalatera Maria. Jednim dodirom na ekran Mario skače, ako više puta dodirnete ekran on više vremena provodi u vazduhu, dok, kao i uvek do sada sakuplja novičiće i izbegava neprijatelje i vatrene lopte.

Novitet je što ova igra sada nudi i competitive mod, koji vam dozvoljava da odigrate partiju sa prijateljima ili drugim nepoznatim igračima. Nemojte se prevariti i pomisliti da je ovo prosta igra za decu – ima ovde dosta prepreka, zakukuljenih nivoa i blokada koje će vas navesti da pažljivo pratite razvoj situacije.

Bili smo zaista iznenađeni potezom Nintendo kompanije kada su predstavili igru za telefon, jer je CEO Satoru Ivata, pre pet godina rekao da “Nintendo ne bi više bio Nintendo” kada bi krenuli u smeru razvoja igrica za telefon.

Ali, to je rečeno pre nego što je propala njihova Wii U konzola, koja je prodata u samo 11 miliona primeraka od 2012.godine, dok je svet igrica za mobilni telefon procvetao i postao višemilionska industrija.

Bilo kako bilo, na ovu igru ćete se veoma lako navući i zaboraviti na Angry Birds i sve ostale opcije.

D.Ć.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group