Fun - Gaming

Najluksuznija gejmerska stolica

Herman Miller je kompanija sa istorijom dugom 110 godina, koja je je poznata po kreiranju stilskog, modernog i naučno-dizajniranog kancelarijskog i kućnog nameštaja…

Slavni američki brend odlučio je da uđe u lukrativni segment gejmerskog nameštaja i periferalija, kako bi privukli sasvim novu ciljnu grupu. Zeeland, proizvođač nameštaja iz Mičigena, sarađivao je sa brendom Logitek, kako bi zajedno predstavili Embody Gaming Chair stolicu. Ova vrhunska gejmerska stolica fokusirana je komfor i podršku, zajedno sa stilom koji je uobičajen za ovu sferu nameštaja.

Ako ste i sami u potrazi za novom gejmerskom stolicom, onda definitivno znate da praktično sve gejmerske stolice dele isti stil. Ipak, Embody Gaming Chair stolica više liči na uobičajenu kancelarijsku stolicu, izuzimajući plave detalje ispod naslona za ruke i leđa.

“Gejmeri zaslužuju napredna aerodinamična rešenja u svim aspektima igre. Udružili smo se sa Herman Miller brendom, kako bismo zajedno pružili evoluciju njihovoj nagrađivanoj Embody stolici, kreirajući sasvim novo rešenje koje odgovara specifičnim potrebama gejmera današnjice”, izjavio je Piter Kingsli, direktor marketinga kompanije Logitech.

“Ovo je prvi korak u našoj dugotrajnoj vezi i zaista smo ponosni na našu saradnju, koja je pronašla nove načine da gejmerima da priliku da igraju u najboljim uslovima”, dodao je. Kako bi ponudili neverovatni komfor gejmerima, ova stolica je opremljena PostureFit sistemom podrške za kičmu, zajedno sa dodatnim slojem postave i rashladne pene. Cena ove stolice je 1.495 dolara, a njoj će se uskoro pridružiti i radni sto sa podesivom visinom i postoljem za monitor.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group