30 glumaca koji su odbili kultne uloge

Forrest Gump ne bi bio isti bez Toma Henksa, Matriks bi bio nešto sasvim drugačije bez Kijanua, dok bi Harry Potter bio u potpunosti druga priča bez Ruperta Grinta…

Najsnažniji likovi u jednom filmu postaju praktično deo glumaca koji su ih igrali, i jednostavno ne možemo zamisliti kako bi se njihova priča odvijala, da su se u tim ulogama našli neki sasvim drugačiji ljudi. Činjenica je da na svetu postoji veliki broj muškaraca i žena koji imaju izuzetnu sposobnost glume, ali možemo sa sigurnošću reći da su neka od najvećih imena Holivuda praktično nezamenljiva.

Zamislite Vila Smita u ulozi Nea u Matriksu, ili Robina Vilijamsa kao Hagrida? Praktično čitav film dobija sasvim novu energiju, koja nekima može delovati dobro, a drugima loše. Ipak, kako saznajemo, upravo to se zamalo moglo desiti i u celosti promeniti naše poimanje nekog filma.

Ovog puta, odlučili smo da se fokusiramo na glumce koji su odbili ili izgubili kultne uloge, i one koji su ih zamenili, postavši tako deo istorije. Prelistajte našu galeriju, sigurni smo da ćete biti iznenađeni.

« 28 29 30 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group