Alek Boldvin ubio snimateljku i ranio režisera na snimanju svog novog filma

Jezivi događaj odigrao se na snimanju filma Rust – slavni glumac Alek Boldvin upucao je režisera i kinematografa…

Halina Hačins, direktor fotografije, avionom je prebačena na Univerzitetsku bolnicu Nju Meksika, gde je proglašena mrtvom. Druga žrtva, režiser Džoel Souza, trenutno je na odeljenju intenzivne nege. Prema navodima, dve osobe su upucane pištoljem koji je bio rekvizit za snimanje filma od strane Boldvina.

Halina Hačins

Istraga je trenutno u toku, a za sada nema optuženih vezano za ovaj incident, dok detektivni konstantno pristižu i ispituju svedoke, pokušavajući da saznaju što više detalja. Produkcija filma je naravno zaustavljena, a pored činjenice da je jedan od glumačke postave, Boldvin je takođe i producent ovog ostvarenja. Njegov portparol je izjavio da se dogodila nezgoda koja uključuje “pogreško ispaljivanje” ćorka iz filmskog rekvizita.

Džoel Souza

Kako tamošnji mediji javljaju, Boldvin je viđen ispred kancelarije lokalnog šerifa u suzama, a kako se dalo očekivati, nije bio rad da daje bilo kakve komentare. Sa druge strane, portparol šerifa, Huan Rios, izjavio je: “Prema istražiteljima, deluje da je scena snimana uz upotrebu filmskog rekvizita, koji je potom ispalio metak. Detektivi istražuju kako je došlo do toga i koji tip metka je ispaljen”.

Zamenici šerifa su došli na mesto nesreće oko 2 sata posle podne po lokalnom vremenu, nakon poziva upućenih hitnoj službi.

Snimanje ovog filma trebalo je da bude nastavljeno početkom idućeg meseca, međutim, sada ne možemo znati kako će se situacija odvijati.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group