Fun - Muzika i film

Bojka podelio snimak svoje audicije za ulogu BETMENA !!!

Nakon što je otkrio koliko fanovi žele da ga vide u ulozi Mračnog viteza, glumac Skot Adkins poslao je snimak WB kompaniji kako bi pokušao da dobije ulogu...

Nakon što je zvanično objavljeno da Ben Aflek više neće biti Betmen, digla se prašina oko toga ko će biti sledeći slepi miš. Glasine su počele da kruže i imena mnogih glumaaca su spominjana, ali fanovi i ljubitelji Betmena hteli su da novi Brus Vejn bude Skot Adkins.

Skot je video želje fanova i odlučio da pokuša sa audicijom, pa je snimio dijalog sa Alfredom iz Nolanovog filma „Dark Knight Rises“ i poslao WB kompaniji sa nadom da će dobiti ulogu.

„Tražili su od mene da se prijavim i da pošaljem snimak i to sam uradio. Shvatam zašto ljudi žele da ja budem Betmen. On je borac, poznaje mnogobrojne borilačke veštine i pretpostavljam da se ljudma smučilo da gledaju ljude koji to ne znaju da demonstriraju, a ja to dokazano mogu. Ali pitanje je da li će Holivud izabrati borca ili nekog ko je možda veći šarmer od mene“, rekao je nasmejani Adkins koji je dodao da  je srećan ako ne postane Betmen, jer će kod svojih fanova uvek biti jedan jedini, Jurij Bojka.

Pogledajte snimak njegove audicije:

Foto: Pinterest

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group