Fun - Muzika i film

Evo kako će Robert Patison izgledati kao Betmen

Reditelj novog Betmen filma, Met Rivs, pokazao je fanovima kako će Patison izgledati...

Dugo se čekalo na ovo i sada napokon imamo prvi uvid u to kako će Robert Patison izgledati kao novi Betmen. Direktor još neimenovanog filma, Met Rivs, na društvenim mrežama je podelio kratak video klip koji pokazuje Patisona u novodizajniranom Betmen odelu.

Ono što se odmah primećuje jeste da je ovo mlađa verzija Betmena koji je verovatno tek krenuo da se bori protiv zločina. Detalj koji su fanovi primetili jeste znak slepog miša koji se nalazi na Betmenovim grudima i koji kao da je napravljen od delova pištolja, pa fanovi smaraju da je to pištolj koji je doveo do ubistva roditelja Brusa Vejna.

Mišljenja fanova su podeljenja i neki smatraju da je Patison odlčan, dok drugi tvrde da je Ben Aflek ipak bio bolja verzija Mračnog Viteza. 

Detalje o novom Betmen filmu još uvek nemamo, ali se nadamo da ćemo  informacije uskoro dobiti i da ćemo napokon otkriti kakav nas film čeka.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group