Evo kako će Tom Holand izgledati kao Nejtan Drejk

Uncharted film počeo je sa snimanjem i pratiće priču koju smo mogli da vidimo u popularnim video igrama...

Svi oni koji su igrali PS3 i PS4 konzole su sigurno probali Uncharted serijal igrica, jer je on jedan od najboljih, makar po mišljenju gejemra i fanova. Uncharted serijal prati lika po imanu Nejtan Drejk, koji je mladi istraživač koji često ide u pohode za blagom i otkriva antičke misterije po svetu. Njegova putovanja obično su isprepletana dramatičnim pričama i preokretima, kao i likovima koji su nezaboravni i koji žele da mu zagorčaju život.  Mnogi Uncharted porede sa Tomb Raider igricama, samo što je ovde u pitanju muški lik, dok je u Tomb Raider serijalu reč o poznatoj Lari Kroft.

Kompanija Sony odlučia je da od Uncharted priče napravi filmsku ekranizaciju i glavnu ulogu dala mladom miljeniku i jako dobrom glumcu, Tomu Holandu, koji se proslavio tako što je već 5 puta tumačio novog Spajdermena.

Tom je na svom instagramu otkrio kako će izgledati u filmu i moramo priznati da deluje prilično dobro. Iako smatramo da je možda premlad da bi tumačio Drejka, verovatno će njegove mlade godine biti opravdane time da je i sam Drejk na početku svojih avantura i da tek kreće u avanturističke pohode.

Film bi trebalo da bude premijerno prikazan u julu 2021. godine.

 
 
 
View this post on Instagram

It’s nice to meet you, I’m Nate. #uncharted

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) onOct 22, 2020 at 7:46am PDT

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group