Film/video igrica Rajana Rejnoldsa dobija novi trejler

Novi trejler za video igricu/film Rajana Rejnoldsa, Free Guy, pojavio se prošle nedelje, predstavljajući nam nešto više akcije iz naslova veoma interesantne radnje u kojoj možemo videti popularnog glumca u potpuno drugačijem izdanju...

Jednog dana, Rejnoldsov karakter, jedan potpuno nebitan NPC u video igri, shvata da se nalazi u grafičkom svetu i prepoznaje svoju ulogu, nakon čega nastoji da promeni svoj život iz korena. On odlučuje da postane dobar momak i čini dobro svetu, ali ne sviđa se baš svima ovaj njegov plemeniti plan. Kreator igre u stvarnom svetu, koga igra Taika Vaititi, nikako nije zadovoljan i kreće u sveopšti rat protiv Rejnoldsa. Džodi Komer iz Killing Eve naslova takođe ima svoju ulogu, zajedno sa Džo Keri iz Stranger Things.

Film je sniman u Bostonu i za njegovu režiju bio je zadužen Šon Levi -Night at the Museum, Stranger Things- dok se iza scenarija nalaze Met Liberman i Zek Pen. Nakon nekoliko odlaganja zbog pandemije Kovid-19 virusa, Free Guj će imati zvaničnu američku premijeru 13. avgusta. Ovaj naslov poseduje ekskluzivu od 45 dana prikazivanja u bioskopima, nakon čega će biti predstavljen i na svim ostalim platformama.

Free Guy je predstavljao razvojni projekat Fox grupacije, pre nego što je otkupljen od strane Disney studija, ujedno predstavljajući prvi film ove medijske mreže koji je nastavio svoje snimanje pod okriljem vlasništva druge kompanije, kao i pod novim imenom studija, 20th Century Studios.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group