Kijanu Rivs u novom visokobudžetnom istorijskom spektaklu

Prema Deadline publikaciji, Kijanu Rivs se nalazi u pregovorima za ulogu u novoj hit seriji Martina Skorsezea i Leonarda Dikaprija...

Naslov koji će premijerno biti emitovan na The Hulu striming servisu, doneće Skorseze i Dikaprio u ulogama izvršnih producenata, a ujedno može predstavljati prvu Rivsovu ulogu u velikom televizijskom projektu. The Devil in the White City dolazi kao visokobudžetna televizijska adaptacija istoimene knjige Erika Larsona iz 2003. godine, čija radnja prati istinitu priču dva čoveka, Danijela H. Burnhama, jednog od arhitekti iza čikaškog svetskog sajma 1893. godine i dr H. H. Holmsa, farmaceuta i serijskog ubice koji je svoje žrtve vodio u smrt uz pomoć svog stručno konstruisanog Dvorca ubistava.

Kako Deadline prenosi, ovaj duo je zauvek povezan poznatim Svetskim sajmom u Čikagu, sa gledaocima koji će biti poslati na uzbudljivo putovanje koje uključuje ubistva, romansu i misterije ovog progresivnog doba. Za sada nema reči o tome koga će Rivs igrati u novoj seriji, dok je poznato da će se Rik Jorn, Sem Šav, Dženifer Dejvison i Stejsi Šer takođe naći u ulogama izvšnih producenata, sa Tod Fildom koji će biti režiser u prve dve epizode ovog ograničenog serijala, osmišljenog u okvirima Paramount TV Studios, ABC Signature i Appian Way producentskih kuća.

Projekat se nalazi u razvojnoj fazi još od kada je Dikaprio otkupio autorska prava na knjigu još 2010. godine. Prethodno, plan je bio da se kreira film u okviru Paramount kuće, sa Skorsezeom u ulozi režisera, ali je Hulu 2019. godine, objavio da će ovaj naslov zapravo biti serija. Razgovarajući sa Deadline prošle godine, Šerova je izjavila kako jedva čeka da se čitav projekat pokrene. „Veoma sam uzbuđena i nadam se da će sve biti kako treba. Sem Šav je odradio neverovatan posao u kreiranju scenarija. U ovom slučaju, najveći izazov je predstavljalo utiskivanje svega u okvire od dva sata, sa brojnim neverovatno talentovanim ljudima koji su to pokušali. Mi i dalje radimo na razvoju i nadamo se da ćemo uskoro biti potpuno spremni da krenemo u akciju“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group