Nova serija o jednom od najboljih likova StarWars univerzuma

Disney+ striming servis prošle srede najavio je da će poslednja serija LucasFilm‘s produkcije, The Book of Boba Fett, biće premijerno predstavljena 29. decembra...

U novoj seriji, "legendarni lovac na glave Boba Fett i plaćenik Fennec Shand upravljaju galaktičkim podzemljem i u jednom momentu se vraćaju na pesak Tatooine kako bi zauzeli teritoriju kojom je nekada vladao Jabba the Hutt sa svojom kriminalnom organizacijom", stoji u zvaničnom sinopsisu kompanije Disney.

Temura Morison se vraća u Boba Fett ulozi, dok će se Ming-Na Ven takođe ponovo pojaviti kao Fennec Shand. Venova je ovaj karakter premijerno odigrala u prvoj sezoni The Mandalorian serije i kasnije je predstavljala glas iza istog karaktera u animiranoj seriji Star Wars: The Bad Batch.

Morison je, sa druge strane, prvi put ušao u Star Wars franšizu, Jango Fett ulogom u Star Wars: Attack of the Clones naslovu. On je takođe bio glas u nekoliko Star Wars igrica, pre nego što je odigrao Boba u drugoj sezoni serije The Mandalorian.

Dejv Filoni, Robert Rodrigez, Ketlin Kenedi i Kolin Vilson dobili su uloge izvršnih producenata The Book of Boba Fett naslova. Keren Gilkrist i Keri Bek predstavljaju suizvršne producente, sa Džonom Bartnickim u ulozi i Džonom Hampianom u ulogama producenta i koproducenta.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group