Novi trejler za dokumentarac o Majklu Džordanu i Čikago Bulsima

Barak Obama, Fil Džekson, Kobi Brajant, Džastin Timberlejk i mnogi drugi se pojavljuju u dokumentarnom filmu, nazvanom The Last Dance…

ESPN je upravo podelio sa svojim fanovima drugi trejler za predstojeći dokumentarac o Majklu Džordanu, The Last Dance. U trejleru, možemo videti koja je zapravo snaga ovog projekta, njegova dubina i obim, pri čemu se brojne slavne ličnosti, od Baraka Obame, do Fila Džeksona, Skoti Pipena, Kobi Brajanta i Džastina Timberlejka pojavljuju, dajući intervjue.

Po prvi put predstavljena u decembru prošle godine, ova desetodelna dokumentarna serija prati karijeru Majkla Džordana u Čikago Bulsima, kroz njihove 1997-98 sezone, kada su bili na putu prema šestom i finalnom NBA šampionatu. Snimateljski tim dobio je ekskluzivni pristup ekipi tokom sezone, a njihov do sada neviđeni materijal kombinovan se sa brojnim intervjuima, ne bi li nam pokazao koliko su Bulski zapravo bili bitni kada se govori o popularnoj kulturi kasnih devedesetih, kada je Džordan bio u svojoj punoj slavi.

The Last Dance će početi sa emitovanjem krajem juna 2020.godine, a svih deset epizoda režirao je Džejson Eir, koji je skoro radio na HBO Andre The Giant dokumentarcu. Majk Tolin je producent, dok je čitav projekat izveden u saradnji ESPN i Netflixa.

Pogledajte trejler:

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group