Pevačica odradila golden shower više nego radom obožavaocu na sred bine

Bend koji radi obrade, Brass Against, zvanično se oglasio nakon što je njegova pevačica Sofija Urista urinirala na lice jednog fana tokom koncerta u okviru Welcome to Rockville festivala...

Nakon što je pozvala obožavaoca na binu, ova dama zamolila ga je da legne i polako je počela skidati pantalone i gaćice odradivši presrećnom čoveku golden shower, sve vreme nastavljajući da peva, kao da se ništa neobično ne dešava.

Ovaj bend je poznat po obradama bendova kao što su Black Sabbath i Soundgarden, između brojnih drugih, tokom ovog incidenta izvodio je Wake Up, od Rage Aganinst the Machine, nastavljajući svoj nastup sasvim normalno, dok je jedan od obožavalaca od njegove pevačice egzotične lepote dobio ostvarenje svojih najluđih snova.

Sudeći prema brojnim očevicima, Urista je izjavila publici da mora da ide da piški: "Dovedite mi mog čoveka sa konzervom spremnom na njegovoj glavi, jer ću da ga izvedem na binu i piš**m mu u je**na usta", ijavila je pevačica.

"Moram da piškim, a neću stići do kupatila, stoga ćemo možda morati da napravimo šou od toga." Od tog incidenta grupa konstanto dobija primedbe i nalazi se u vatri zbog izazivanja ovog incidenta, sa brojnim ljubiteljima njihovih obrada koji su izjavili kako su potpuno zgroženi.

Kako su njegovi članovi izjavili na svom zvaničnom Twitter profilu: "Bilo nam je fantastično na Welcome to Rockville festivalu. Sofija se malo zanela. Ovo nije bilo nešto što smo očekivali, ali nije ni nešto što ćete ikada više videti na našim koncertima".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group