Fun - Muzika i film

Posthumni album DMX-a dobija datum premijere

Datum premijere posthumnog albuma DMX-a, pod nazivom EXODUS, zvanično je predstavljen...

Def Jam Recordings, Swizz Beatz i grupa koja sada upravlja Instagram nalogom pokojnog repera, podelili su ove vesti na društvenim mrežama potvrdivši da će novi album biti objavljen 28. maja. "Nasleđe se nastavlja", Def Jam i brojni nalozi Erla Simonsa naglasili su isto, dok je Swizz Beatz postavio “EXODUS IS COMING X THE ALBUM #DMX.”

Za produkciju EXODUS albuma i njegov studijski aranžman bio je zadužen producent i dugogodišnji prijatelj pokojnog pevača Swizz Beatz. "X je bio jedna od najčistijih i najređih duša koju ste ikada mogli sresti. On je živeo svoj život posvećen porodici i muzici", izjavio je producent. "Pored toga, ovaj čovek je bio široke ruke i velikog srca, voleo je svoju publiku nemerljivo. Što se ovog albuma tiče, X nije mogao da sačeka da ga njegovi ljubitelji širom sveta čuju, što samo govori koliko je on cenio svaku osobu koja ga podržava bezuslovno."

Novi album se fokusira na teme spasenja i proslavlja prvo izdanje popularnog repera putem Def Jam kuće još od 2003. godine i albuma Grand Champ. EXODUS deli svoje ime sa Egzodus SImonsom, sinom pokojnog pevača, dok je za njegovu umetničku stranu bio zadužen Džonatan Manion, fotograf koji je bio iza objektiva nekih od najikoničnijih DMX-ovih kadrova tokom čitave njegove karijere.

Iako spisak pesama i selekcija gostujućih pevača još uvek zvanično nisu objavljeni, X je potvrdio tokom februara da će njegov predstojeći album uključiti gostovanje momaka iz Griselda ekipe, koje je video u studiju, kao i pokojnog pevača Pop Smouka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DMX (@dmx)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group