Tom Henks se vraća u novoj postapokaliptičnoj avanturi

Apple Original Films studio predstavio je zvanični trejler za film Finch, u kome glavne uloge igraju Tom Henks i Kejleb Lendri Džons...

U režiji Miguela Sapočnika, predstojeći naslov nam donosi Tom Henksa u ulozi inžinjera robotike i jednog od preživelih svetske apokalipse, Finča, čoveka koji je poslednju deceniju proveo u podzemnom bunkeru sa svojim robotom psom, Gudjirom. Finč kreira robota, iza koga se nalazi Džons, kako bi služio kao staratelj njegovom psu, kada on to više ne bude mogao da radi.

Sinopsis filma glasi: "Ovaj trio kreće na uzbudjivo putovanje do pustog američkog zapada, dok Finč po svaku cenu želi da predstavi svojoj kreaciji, koja je sama sebe nazvala Džef, radosti i čuda svega onoga što znači biti živ. Njihovo putovanje ispunjeno je izazovima i humorom, pošto je Finču veoma teško da natera Džefa i Gudjira da se dobro slažu zajedno, isto koliko i njemu samom da se nosi sa opasnostima novog sveta".

U nastavku teksta možete videti prvi zvanični trejler ovo novog ostvarenja, čija je premijera zakazana na Apple TV+ mreži petog novembra.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group