Universal odlaže deseto izdanje Fast and Furious franšize

Kompanija Universal Pictures zvanično je objavila da odlaže Fast and Furious 10 naslov...

Deseto i pretposlednje izdanje dugovečne Fast & Furious franšize takođe ima Džastina Lina za režisera i upravo će on biti glavni čovek koji će ovu epsku sagu privesti kraju. Uprkos tome što još uvek nije potvrđeno ko će se tačno pojaviti u glumačkoj postavi, stubovi franšize, kao što su Vin Dizel, Tajris Gibson, Ludakris, Mišel Rodrigez, Džordana Bruster, Natali Emanuel i Sung Kang ponoviće svoje uloge u budućim filmovima kao što je očekivano.

Franšiza je prvi put startovala 2001. godine i od tada je objavljeno ukupno devet filmova. Prethodno izdanje, F9: The Fast Saga, predstavilo je Kardi Bi, Helen Miren, Šarliz Teron i Džona Cenu po prvi put. Kroz svako izdanje ove franšize, zapleti su se konstantno bazirali na karakterima Gerija Skota Tomsona, koji su putavali širom planete, od Londona, preko Tokija, do Centralne Amerike, završavajući čak i u Tbilisiju i svemiru.

Fast & Furious 10 nastavak originalno je trebalo da bude izbačen 07.04.2023. godine, ali je već sada odložen za 19.05.2023. godine.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group