Vil Smit se vraća u formu akcionog heroja

Popularni glumac Vil Smit odlučio je da iskleše svoje karantinski oblikovano telo i pripremi se za snimanje novog dokumentarnog serijala, pružajući svojim obožavaocima priliku da ga isprate na putu dostizanja najbolje fizičke forme u njegovom životu...

Putem Instagram naloga Smit je podelio niz klipova u kojima ga možemo videti dok podiže tegove, koristi različite sprave u teretani i vredno se priprema za novi šestoepizodni YouTube dokumentarni serijal koji će predstavljati epilog njegove fitnes avanture.

U teškoj priči sa kojom se brojni ljudi mogu poistovetiti, Smit je otkrio svetu da je sav višak kilograma zapravo dobio tokom vremena kada je bio primoran da ostane kod kuće, što je automatski dovelo do daleko više vremena provedenog u frižideru i gotovo nimalo sati izdvojenih za teretanu i vežbanje, podelivši niz fotografija tokom prošlog maja za koje je pedesetrogodišnjak tvrdio da predstavljaju njegovu najgoru formu do sada.

Njegov post izazvao je velike reakcije i komentare na njegovu novu ćalac figuru, dok je Smit nedugo zatim izjavio kako je spreman da se vrati u svoju staru formu akcione zvezde. "Ovo je telo koje me je iznelo tokom čitave pandemije i brojnih dana čiji se smisao svodio na čeprkanje po šerpi", napisao je glumac. "Volim ovo telo, ali želim da se osećam bolje. Nema više noćnih slatkiša i grickalica, dovešću svoj organizam u životnu formu."

Zvezda brojnih dramskih i akcionih naslova najavio je partnerstvo sa YouTube platformom kako bi vratio svoje zdravlje i formu na visoki nivo zbog snimanja predstojećeg serijala nazvanog Best Shape of My Life, za koji Smit u šali govori kako se nada da će uspeti.

Uprkos tome što Smit čuva gotovo sav materijal stidljivo nam predstavljajući samo neke detalje samog serijala, sudeći prema njima i rutinama kojima možemo posvedočiti, on bez ikakve sumnje ulaže veliki trud u svoju transformaciju. Nedavno je slavni glumac podelio novi video tokom dizanja tegova i treninga snage u teretani, nazivajući ga "And to think Sundays used to be for muffins", osvrćući se na ne toliko davnu prošlost kada su ga krasile karantinske obline.

Fitnes dokumentarni serijal na YouTube platformi predstavlja pripremu za izbacivanje novih dokumentovanih memoara koji će publici predstaviti trenutno putovanje ovog holivudskog glumca i njegov život tokom približavanja polovini pedesetih godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group