Bivši Mr Universe se bacio kroz prozor drugog sprata

Bivši osvajač titule Mr Universe, ozbiljno je povređen nakon što je proleteo kroz prozor i pao sa drugog sprata...

Tridesetjednogodišnji Kalum von Moger, navodno je skočio kroz prozor zgrade koja još uvek nije završena, sudeći prema menadžerskom timu Generation Iron. Kalum je australijski bodibilder i glumac, najbolje poznat po svojoj ulozi Arnolda Švarcenegera u filmu Bigger, snimljenom 2018. godine.

On je takođe bivši osvajač Mr Universe titule World Fitness Federation takmičenja, osvajajući nagradu dve godine zaredom, 2014. i 2015. godine u Južnoj Koreji i Francuskoj. Generation Iron magazin preneo je da je u kontaktu sa porodicom i prijateljima australijskog bodibildera i da su novi detalji vezani za incident nedavno postali dostupni.

Ono što su izvori potvrdili jeste da je Kalum von Moger podvrgnut operaciji zbog povrede koju je pretrpeo nakon pada, a u vreme kada su nove informacije stigle ovaj momak se nalazio na intenzivnoj nezi. Od tada ne postoje nove vesti o Kalumovom stanju, dok je glumac nedavno podelio emotivnu poruku putem Instagram plaftofme, na kojoj ga prati preko 3,2 miliona ljudi.

Kako je napisao: „Svako ima prošlost. Svi smo u jednom delu života prolazili kroz teške periode. Priznajem, zeznuo sam žestoko više puta, ali mi nije stalo da se zadržavam na negativnim mislima iz prošlosti. Sve za šta brinem jeste da naučim iz svojih grešaka i postanem bolja osoba. Trudim se iz petnih žila da ostanem snažan, ali i ja imam svoje crne dane, takođe. Mediji će se uvek fokusirati na negativne vesti kako bi nam privukli pažnju i startovali tračeve. Međutim, pozitivna dostignuća koja sam imao u životu, nekako su uspela da se izgube usput. Bilo kako bilo, sve všto mogu jeste da zamolim za vaš oproštaj i nastavim dalje ispravnim putem ponovo“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group