Fun - Zanimljivosti

Glass – trejler

Stiže nastavak filmova „Unbreakable“ i „Split“...

Svi oni koji su fanovi filma „Unbreakable“ iz 2000. godine, bili su oduševljeni kada je reditelj M.Najt Šajamalan predstavio film „Split“ koji je u startu delovao kao film sa jedinstvenom pričom, da bi se na kraju ispostavilo da se nalazi u istom univerzumu kao i film „Unbreakable“. Na kraju filma pojavio se Brus Vilis koji nam je nagovestio da će se on i zver sukobiti u sledećem filmu i fanovi su prosto poludeli zbog toga.

Sada smo dobili i dva trejlera za film „Glass“ i kao što možete pretpostaviti, negativac Glas, kojeg tumači Semjuel L. Džekson, takođe se vraća. Dejvid Dan, Zver i Glas će se sukobiti u ovom filmu, a koliko možemo zaključiti iz trejlera, Glas i Zver će sarađivati zajedno sa ciljemda pokažu svetu da superljudi postoje, dok će Dejvid pokušati da ih zaustavi sa svojom supersnagom.

Iako svi čekaju da vide šta će se desiti sa herojima u „Osvetnicima“, mi se ipak radujemo što ćemo videti malo drugačiju priču o superljudima.

Pogledajte trejler:

 

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group